HomeStukadoorswerkzaamhedenDecoratief pleisterwerk - Richard Vrijhof

Decoratief pleisterwerk

Decoratief stucwerk is afwerklaag die vaak wordt vergeleken met een Italiaanse uitstraling. Ook is dit erg van deze tijd, het geeft een nette, strakke uitstraling, maar het is toch even net wat anders. Zie portfolio voor voorbeelden.

Brander Stucco

Als u van een decoratieve wandafwerking houdt, kijk hier dan eens naar. Deze afwerking zorgt voor veel sfeer en een exclusieve uitstraling. Het kan overal worden toegepast, in uw woonkamer, slaapkamer, toilet en zelfs op het kantoor.

Brander Stucco mat

Als u van een decoratieve wandafwerking houdt, kijk hier dan eens naar. Deze afwerking lijkt op de Brander Stucco variant, alleen zal deze wand volledig mat zijn.

Deze afwerking zorgt voor veel sfeer en een exclusieve uitstraling. Het kan overal worden toegepast, in uw woonkamer, slaapkamer, toilet en zelfs op het kantoor.

San Marco Continue

Deze afwerking lijkt erg veel op de “beton look” die nu helemaal in is! Het voordeel van deze afwerking is dat hij volledig vuil- en vochtafstotend is. Ideaal dus voor bijvoorbeeld in de keuken of badkamer!

Meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem direct contact op.

Stucwerk en afbouw

Bent u op zoek naar een goede stukadoor en / of afbouwbedrijf? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Vrijhof Stukadoor- en afbouwbedrijf. Sinds 2008 gespecialiseerd in hoogwaardige stukadoorswerkzaamheden.

Contact

Sportlaan 135 Ermelo

Social

Copyright Stukadoor- en afbouwbedrijf Vrijhof. Website door OnlineResults.nu